България е  своя флот от изтребители МиГ-29 на Украйна. Това

...
България е  своя флот от изтребители МиГ-29 на Украйна. Това
Коментари Харесай

CNN: България е предложила да даде на Украйна своите изтребители

България е  своя флот от изтребители МиГ-29 на Украйна. Това е станало на 23 февруари, предава CNN. Информацията е издание в просторен материал за изтекли онлайн свръхсекретни документи на Пентагона под заглавие - " Изтеклите документи на Пентагона дават необичаен взор към дълбочината на американското разузнаване по отношение на съдружници и врагове ".

Tова деяние на страната ни е оценено като " предизвикателство ", защото би оставило България без изтребители, с които да извършва задачите си по Air Policing, до момента в който не бъдат създадени в Съединени американски щати чаканите у нас F-16. Изтеклият документ разкрива какво считат Съединени американски щати за желанията на някои европейски страни да дарят бойни самолети на Украйна, която упорства за изтребители от повече от година.

Секретните документи на американското разузнаване се появиха в обществените мрежи предходната седмица. Първоначално бяха оповестени материали за проектите на Украйна за контраофанзива. По-късно бяха разкрити и документи за Китай и Близкия изток. Министерството на правораздаването на Съединени американски щати стартира следствие. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР